Jobbet och besök!

2009-10-16 KL 16:13:06, Allmänt

Nu har jag precis ätit frukost, vilket jag har börjat med nu efter sjukhusvistelsen. Varje morgon blir det turkisk yoghurt, bananskivor och honung. 3 lira kostar detta från market vilket är ca 15 kr. Hm...frukost...kl 13.30. Ja ni ser själva att mina tider är lite ute och cyklar. Men jobbar man 16.00-00.00 så är det kanske normalt.

Igår fick jag några trevliga överraskningar. Min syster kommer hit nästa måndag och stannar i 10 dagar. Så nu letar jag boende till henne och har hittat ett för 22 euro, eller 47 lira/natt inklusive frukost. Helt okej pris. Det blir ca 2300 kr för 10 dagar.

Annars händer inte mycket nytt mer än allt som händer varje dag. Varje dag är nya överraskningar tack vare alla trevliga kunder som kommer. Jag blandar numera min svenska med norska eftersom vi har många norska kunder. Och igår fick jag VASKA mina kläder i Jennys och Beas LEILIGHET.

Kvällarna börjar bli kallare nu, så ibland kan man frysa när man går hem från en utekväll i bara shorts och linne. Stackars oss...
Men det är fortfarande svettigt på dagarna. De är nydeligHa de så bra så syns och hörs vi snart!!

Här är en länk: Louises bloggNattäventyr och godis!

2009-10-16 KL 16:12:40, Allmänt

Min syster är i Istanbul nu. Hon ringde imorses och jag sa "Nu är vi i samma land men olika världsdelar" Istanbul ligger i Europa och Side och resterande Turkiet ligger i Asien. Dessutom är inte Istanbul huvudstaden som många kanske tror. Det är Ankara, en jättefin stad som jag besökte hösten 2007 i en månad innan jag åkte till Sverige igen.

Innan min syster ringde mig (Kl. 10.00 PÅ MORGONEN!!!!) så drömde jag om att jag åt godis vid köksbordet hemma i Sverige. Min syster har nämligen köpt 1 kg godis till mig. ETT KILO förstår ni hur mycket det är? Och hon säger att hon bara har tagit en bit. Men jag ska bjuda med mig mer under de 10 dagarna hon är här.

Igår efter jobbet så åkte jag och K till ett ställe i Manavgat och åt döner kebab. Sedan åkte vi vidare till vattenfallen, fast "baksidan". Jag var där, som många andra turister, i Juni månad men nu har jag besökt detta ställe nattetid två gånger. Hur fint som helst.

Nu blir det frukost och sedan jobbet. Jag hoppar min lediga dag på söndag för att ha två lediga dagar nu när syster är här. Härligt.Dålig uppdatering!

2009-10-16 KL 16:12:15, Allmänt

Väldigt dålig uppdatering från min sida just nu. Tyvärr. Men min syster har varit här i 10 dagar och varit i farten. Det har åskat och regnat 4 gånger. Sista gången så sa jag och Bea till varandra att vi aldrig mer ska underskatta dåligt väder i Sverige igen. Ni har säkert hört talas om vädret i Istanbul och att flera flera människor har dött.
Så illa har det inte varit här borta, men ojojoj vad regn åska OCH HAGEL det har varit.

På söndag byter jag troligtvis boende igen. Flyttar närmare mitt jobb och några mindre (eller möjligtvist väldigt stora) justeringar ska göras.

Tillslut, min hemgång: Jag vet inte alls när jag kommer hem. Säsongen tar slut i November och Bea och Jenny som jag umgås med, deras visum går ut 7:e. Mitt går ut den 25 November med som min chef sa till mig: Det kanske blir en trip till Cypern för att få ny stämpel i passet igen?
Kanske, kanske inte...den som väntar får se. Jag trivs så underbart här nere och är glad och lycklig varenda dag nuförtiden. Det är ju så livet ska vara eller hur?

Jag saknar er alla där hemma och jag tänker på er jämt.

Imorgon kommer mamma hit för en vecka och då blir det nog mycket bilder och dålig uppdatering...men jag tar det när jag har tid och allt har lugnat ner sig lite.

Ha de så bra och ta hand om er!