En solig tisdag!

2011-10-08 KL 00:11:19, Allmänt
Härlig förmiddag med fortfarande strålande solsken och skön luft utomhus. Ni vet när det börjar kännas svalare i luften men det är ändå varmt. Som svensk juni-morgon-väder som jag minns det under tiden jag gick i skolan men hade sommarlov. När man satt på altanen hemma och åt frukost och solen precis hade börjat komma fram just där så att man kände värmen, men det var fortfarande svalt eftersom solen inte hade börjat värma upp där ännu.
Svensk sommar när den är som bäst. Turkisk höst när man njuter som mest.

K gick iväg på morgonen och köpte frukostbröd från Doruk. Doruk är ett café ställe med färsk bröd i olika sorter men som också serverar enklare maträtter och framför allt olika tårtor, bakelser m.m. Ligger bara ett kvarter bort ifrån våran lägenhet.
Jag kokade ägg och slängde ihop en vittvätt undertiden som innehöll bl.a. K´s vita onepice. Haha.
Min lila tog jag hem till Sverige i februari men pga. våran braskamin där hemma i Axvall så användes den inte en enda gång. Och jag lämnde den kvar där i Sverige så i år får jag skaffa mig en ny från butiken. Undra vilken färg bara...

Har hunnit med att handla in mat som behövdes här hemma och juicer i mängder.
Mjölken smakar sådär här nere, särskilt när det är varmt ute. Då lockar det inte alls.
Och flaskvattnet blir man ganska så trött på ett tag tycker jag. Så man dricker antingen mycket Cola, Fanta eller juicer istället. Vilket är väl sådär, inte särskilt nyttigt men det finns inte mycket annat alternativ.
I vinter blir det mycket te och kaffe nu när jag har en kaffemaskin stående här hemma.

Dags att börja laga lunch nu. Idag tror jag det blir makaroner och schnitzel.
Tjingeling!