Don't freak out!

2010-11-19 kl 18:54:33
Har bett Pete att städa upp på sitt skrivbord de senaste... fyra veckorna? Och när vi var till Gamestop och köpte senaste tv-spelet nu i tisdags, Assassin's Creed Brotherhood, så sa jag att jaa, du har fortfarande inte städat... Så nu har dealen varit så att om hans rum inte är städat fredag kväll kl 6, så tar jag spelet och han får inte tillbaks det förrän det är städat.

Gick in och kikade på hans rum nyss, och såg ju att ja, det är fortfarande inte städat... Tittar lite noggrannare och hittar den här lappen! Haha! Made my day alltså.


Election Day

2010-11-03 kl 02:49:22
Idag har vi haft Election Day härborta i USA. Det innebär att ungarna är lediga från skolan eftersom att skolorna används som vallokaler. Så är det ju i Sverige också, men i Sverige är vi vettiga nog att ha det på en söndag så ungarna slipper få ledigt.

Eric Cantor, som har varit mest hypad här runt valet, kommer ju troligtvis att vinna. Min värdpappa sa nu att det har inte direkt varit något snack om saken, platsen i US Congress är hans ungefär. Alla här i området där jag bor har skyltar på tomten för Eric Cantor for Congress, och det är kanske inte så konstigt när han bor längre ner på min gata. Dessutom så bor Virginias guvernör, Bob McDonnell, bara några hus från mig... Bor jag i ett fint område på nåt sätt?

Ungarna har frågat mig också om jag ska rösta, men jag får ju inte. Men om jag hade fått rösta, då hade jag väl röstat på Eric Cantor? Nejdu tänkte jag, tror inte vi delar samma värderingar. Fick höra av Sara ikväll att han är väldigt konservativ, så nä, vi står inte på samma sida där så han hade nog inte fått min röst. Tyvärr Mr Cantor.