Urf. Varmt.

2011-04-24 kl 22:22:59
Det är varmt. Så varmt. 23 grader imorse kl 12, och nu är det typ 31. Ja i skuggan alltså.. ehehhhh. Jag dör lite för jag känner mig lite ovan just nu. Dessutom bestämde jag mig för ta en promenad på 30min också, det var lite jobbigt. Fyllde på med en kall mocha frappuccino efter det men känner mig fortfarande rätt slut. Tror jag sitter inne nu tills solen har gått ner...

Ah men jag måste nog vänja mig vid värmen också, är rädd att det kan vara ganska varmt i Vegas/Grand Canyon om 3 veckor också.

För övrigt har den här veckan varit riktigt konstig. I måndags var vädret rätt ok tror jag, hade nog jeans och en tshirt. I tisdags blev det varmare så det var nog shorts och tshirt, och i onsdags var det 28 grader och jag låg på stranden. I torsdags var det inte ens 18 grader ute, lite kyligt, och på fredagen var det regn, blåst och knappt 15 grader. Igår var det soligt och precis lagom väder, 23 grader sådär. Och idag 30 grader och strålande sol. Hmm man blir lite knäpp här i Virginia. Aprilväder, jo tjena.


Bild från min promenad.

Saturday as usual...

2011-04-24 kl 05:01:34
Haft en rätt nice dag idag, trots att jag skulle jobba typ hela dagen. Idag skulle nämligen Pete komma hem från sin Europa-resa, så Drew fick åka upp till D.C. och hämta honom. Han åkte vid 12.30 och bara knappt en halvtimme senare kom mostern och hämtade upp båda mina ungar här och sin son som spenderat natten här. De skulle vara borta ett tag men jag sa även att jag funderat på att ta ungarna på bio och att hon kunde nämna det för ungarna, så fick vi se om någon var intresserad. Så där blev jag ensam och fick slappa här hemma för mig själv i några timmar. Gött!

Kl 3 så ringde Tom till mig och frågade om vi kunde gå på bio. Jag hämtade upp ungarna lite efter 4 för filmen som började 4:50, och tog även med två av mosterns ungar. Hade då fyra barn i åldrarna 5-10 år, kände mig mer som en riktig au pair då med små barn, haha.

Vi såg Rio, den var bra faktiskt. Fast jag tycker nog att Hop! var bättre, som jag drog med Britney och såg i torsdags. Den var mer min stil även om Rio var riktigt nice ändå. Trist bara att gå på bio idag, har varit så skönt väder! Lite grått på morgonen men runt 1-tiden klarnade det upp och har varit så varmt och skönt. Gick ute i t-shirt vid 8:30 ikväll och det var skönt det med. Jag kommer såå sakna vädret här när jag åker hem! Bleh.

Nu ska jag se om min jetlaggade 14-åring ska sova snart... Kan ju vara en bra idé att rättställa dygnsrytmen innan skolan börjar på måndag.

Spring Break coming up

2011-04-15 kl 02:10:13
Nu har jag bara två ungar att ta hand om i lite mer än en vecka. Pete åkte iväg på en Europa-resa imorse, arrangerat av skolan. De ska se Spanien, Frankrike och Italien. Blir trevlig för honom hoppas jag. Lite trist för mig eftersom han är den lättaste och trevligaste att tas med haha, men ja.

De andra ungarna har varit ute med kompisar hela dagen. 20 grader och sol är trevligt. Lugnt och skönt och pappa kom hom tidigt också. Har suttit och pysslat med hans flickväns nya Merca, de kunde inte få mobilen att synka riktigt bra med bluetooth-funktionen. Pillade med det i 1h men kom ingenvart för det. Känns trist, sånt failure gillar jag icke.

Spring break nästa vecka och Drew kanske tar med ungarna någonstans måndag-fredag. Om jag har tur. Eller tur och tur, vet inte riktigt vad jag ska göra om dagarna om jag blir helt ledig, alla andra jobbar ju. Men det löser sig säkert, skulle bli himla skönt med lite semester såhär nu! Vi får se vad som händer. Är inte medbjuden och jag vet inte om jag skulle vilja följa med heller. Ok rätt nice med en vecka vid stranden, men att då typ jobba konstant i en vecka är inte såå lockande. Iofs är det semester och semester är alltid lättare. Men ja. Vi hoppas på lite ledighet istället tror jag.

Kings Dominion - the fun and only

2011-04-04 kl 02:18:50
Den här helgen öppnade nöjesparken för säsongen. Kings Dominion ligger ca 30min från där jag bor så det är ganska lätt att bara dra dit. Speciellt trevligt också att jag redan hade ett säsongskort för den här säsongen som jag fixade när jag och Sofia var där vid Halloween.

Jag älskar nöjesparker. Det bara är så. Och det värsta är att när jag är där så vill jag aldrig åka hem, jag kan åka och åka i timmar, spelar ingen roll hur länge jag varit där ungefär. Det är alltid skittrist att åka hem. Men idag fick vi verkligen åka. Har varit sol hela dagen och runt 16-18 grader. Inte packat med folk så vi har inte behövt köa mycket alls. När det kändes som att vi varit där i en evighet så var klockan bara tre, vi hade bara haft 4h där och redan hunnit med det mesta.

No fear är det som gäller för mig nu för tiden. Jag åkte allt som var värt att åka i parken, till och med Intimidator 305 som har typ ett stup till backe, går otroligt fort och är en av de värsta bergodalbanorna på USA:s östkust. Tyvärr var den inte så himla rolig, för den hade ju inga loopar och man fick inte vara upp-och-ner. Loopar är det bästa liksom. Längtar redan till nästa gång, förhoppningsvis blir det nästa söndag. Lite kul ska man väl ha på sin födelsedag :)


En av favoriterna idag - The Crypt. Som TopSpin på Liseberg ungefär va?

Help!

2011-04-02 kl 17:12:22
Nu vet jag inte hur många som faktiskt är au pairer här i USA som läser min (väldigt oaktiva) blogg, men jag kan väl försöka ändå.

Min samling state quarters måste jag ju få klar innan jag lämnar landet. Med mindre än 2 månader kvar saknar jag 7 st olika quarters. Sen har jag vissa som är lite fula också som inte gått in i min samlingsbok än, men de får det ju bli andrahandsprioritering på.

Dessa quarters saknar jag:
Alabama
American Samoa
Arkansas
California
Michigan
Missouri
Puerto Rico

Själv har jag en halv spargris full med mynt, så jag byter gärna ut en hel del om det är något du själv saknar. Annars betalar jag gärna frakt osv för att få de här jag vill ha.

Har också sett att man kan köpa mynt på ebay, men det känns lite krångligare så jag testar det här först! Hjälp mig nu snälla ni!