Packing for NOLA

2011-03-04 kl 22:56:17
Sitter och packar varje dag nu inför New Orleans. Ganska segt går det, det enda som hjälper är om jag sätter på Green Day för då får jag tillräcklgit med energi för att få ner grejer i väskan. Jag vet inte vad som hänt, jag som var så galen i att packa innan lyckas nästan inte längre.

Skitsamma, för på söndag flyger jag och Sofia till New Orleans! Som vi har väntat! Vi började prata om resan i augusti, började planera ordentligt i september, och i oktober bokade vi flyg och hotell. Nu är det äntligen mars och Mardi Gras är alldeles runt hörnet! Jag är så jäkla pepp! Vi har en jäkla bra plan och kommer nog se massa roliga grejer. Och ha jäkla kul!


Såhär ser det ut när man packar för Mardi Gras. En hel del lila. Tyvärr har jag inget grönt eller guld men det får duga, en färg får räcka för mig haha.
Lila = Justice (rättvisa)
Grön = Faith (tro)
Gold = Power (makt)

Varmt

2011-03-01 kl 21:38:00
Britney ska ut och leka med sina kompisar när hon gjort klart läxorna.

Britney: Ok, laters!
Me: Uh, jacket?
Britney: Why?
Me: Cause it's cold outside?
Britney: No it's not.
Me: It's not even 50 degrees outside! It's like 47.
Britney: Yeah! I know!
Me: Yeah, so put on your jacket.
Britney: If you want me to sweat to death!!!

Ja, man svettas nog ihjäl om man går ut t-shirt och ziptröja när det är 9 grader celsius ute... med all säkerhet.

Jobb hela helgen

2011-03-01 kl 01:15:35
Hela den här helgen har jag varit in charge. Drew har varit borta fredag morgon-måndag kväll, semester i Florida. Alltid trevligt för mig med lite extra pengar, speciellt eftersom jag åker på semester nu på söndag!

Hur mycket har jag då jobbat? Ja jag är knappast helt slutkörd. Till att börja med så har Tom varit borta torsdag-söndag kväll, så med bara 2 barn blir allt genast mycket lättare. På fredagkvällen åkte Britney över till en av mostrarna och tittade på film. Fick lite egentid från 7:30-9. På lördagen var Britney borta från 12:15-8:15, hon var med samma moster och hälsade på en kusin på college. Trevligt. Pete är ju 14 och klarar sig ganska bra själv, så jag drog ut på shopping spree i Short Pump Mall med sydafrikanska Jenna. Köpte mig 3 par jeans för ca 950kr. Två par är Levi's. Det är nice.

Pete och jag hade pizza night på lördagkvällen, Britney åt inte ens hemma. När Pete och jag sett 2min av The Other Guys så fick jag hämta upp henne, men vi kunde fortsätta se filmen när hon kommit hem och sen somnat. Söndagen fortsatte i samma stil, Britney borta största delen av dagen, med moster eller med kompis, och däremellan gick hon och jag på bio och såg Gnomeo & Juliet. Rolig film!

Tom hämtade jag upp efter kl 6 på söndagkvällen. Vi gjorde läxor medan de andra två var på middag hos en annan moster. Imorse gick jag upp och fick iväg ungarna till skolan, och det var 15 grader ute kl 7:30 på morgonen. Jo det är 28 februari här också. Kan inte säga att det är annat än trevligt. Sen blev det ösregn hela eftermiddagen men jaja, det får man ta. Känner att jag inte jobbat hårt för mina extra pengar i helgen iallafall...