Nu ska vi se vad som händer om jag lägger in en rubrik som är jättelång

2011-07-04 kl 12:04:33
Jäkla flygbolag. Är förbannad nu. Har bokat en California-tour där jag ska få se San Francisco, Los Angeles, och så Las Vegas. Skulle bara boka flygbiljetter själv. Har kikat runt lite sen i tisdags och med flygbolaget Delta så hade jag hittat väldigt bra biljetter både dit och hem, allt för $339. Skitbra.

Sen är det ju däremot det där problemet att jag alltid är lite seg. Satt och kollade igårkväll men tänkte att "äh, jag bokar imorgon istället!". Ja det skulle jag ju tydligen inte alls ha gjort, för idag kostar samma jäkla biljetter $394. Faaaan.

Saturday as usual...

2011-07-01 kl 18:49:10
Haft en rätt nice dag idag, trots att jag skulle jobba typ hela dagen. Idag skulle nämligen Pete komma hem från sin Europa-resa, så Drew fick åka upp till D.C. och hämta honom. Han åkte vid 12.30 och bara knappt en halvtimme senare kom mostern och hämtade upp båda mina ungar här och sin son som spenderat natten här. De skulle vara borta ett tag men jag sa även att jag funderat på att ta ungarna på bio och att hon kunde nämna det för ungarna, så fick vi se om någon var intresserad. Så där blev jag ensam och fick slappa här hemma för mig själv i några timmar. Gött!

Kl 3 så ringde Tom till mig och frågade om vi kunde gå på bio. Jag hämtade upp ungarna lite efter 4 för filmen som började 4:50, och tog även med två av mosterns ungar. Hade då fyra barn i åldrarna 5-10 år, kände mig mer som en riktig au pair då med små barn, haha.

Vi såg Rio, den var bra faktiskt. Fast jag tycker nog att Hop! var bättre, som jag drog med Britney och såg i torsdags. Den var mer min stil även om Rio var riktigt nice ändå. Trist bara att gå på bio idag, har varit så skönt väder! Lite grått på morgonen men runt 1-tiden klarnade det upp och har varit så varmt och skönt. Gick ute i t-shirt vid 8:30 ikväll och det var skönt det med. Jag kommer såå sakna vädret här när jag åker hem! Bleh.Louise heter jag, 22 år. I oktober drar jag till London för att jobba som au pair i 9 månader! Har också spenderat ett år som au pair i USA. Här får du följa mina dagar i Englands huvudstad.

dagar till London