Saturday as usual...

2011-04-24 kl 05:01:34
Haft en rätt nice dag idag, trots att jag skulle jobba typ hela dagen. Idag skulle nämligen Pete komma hem från sin Europa-resa, så Drew fick åka upp till D.C. och hämta honom. Han åkte vid 12.30 och bara knappt en halvtimme senare kom mostern och hämtade upp båda mina ungar här och sin son som spenderat natten här. De skulle vara borta ett tag men jag sa även att jag funderat på att ta ungarna på bio och att hon kunde nämna det för ungarna, så fick vi se om någon var intresserad. Så där blev jag ensam och fick slappa här hemma för mig själv i några timmar. Gött!

Kl 3 så ringde Tom till mig och frågade om vi kunde gå på bio. Jag hämtade upp ungarna lite efter 4 för filmen som började 4:50, och tog även med två av mosterns ungar. Hade då fyra barn i åldrarna 5-10 år, kände mig mer som en riktig au pair då med små barn, haha.

Vi såg Rio, den var bra faktiskt. Fast jag tycker nog att Hop! var bättre, som jag drog med Britney och såg i torsdags. Den var mer min stil även om Rio var riktigt nice ändå. Trist bara att gå på bio idag, har varit så skönt väder! Lite grått på morgonen men runt 1-tiden klarnade det upp och har varit så varmt och skönt. Gick ute i t-shirt vid 8:30 ikväll och det var skönt det med. Jag kommer såå sakna vädret här när jag åker hem! Bleh.

Nu ska jag se om min jetlaggade 14-åring ska sova snart... Kan ju vara en bra idé att rättställa dygnsrytmen innan skolan börjar på måndag.


Kommentera här:


Namn:
Spara info?

E-postadress: (bara jag som ser)


Din blogg/hemsida:


Kommentar:Totalt 389 dagar i USA

Lokal tid i Richmond:


Vädret i Richmond: