Orientation day 2

2010-05-07 kl 02:35:22
På måndagen var saker "normala" igen, så då fick vi frukost i Lower Lobby, utanför vårt riktiga föreläsningsrum. Detta rum var ju mycket större eftersom det egentligen ska få plats med alla au pairer från hela världen, så det var ganska rymligt när vi bara var 38 tjejer. Måndagen bestod till största delen av föreläsning med American Red Cross, gå igenom barnsäkerhet och första hjälpen och allt sånt. Efter det kom Joan tillbaka och snackade lite mer om alla regler och sånt som är bra att veta. Kvart över fem slutade hon prata, och efter detta så blev det att packa in sig i en buss för att åka till New York City!

Vi var dock värsta olycksdrabbade gruppen: inte nog med att vulkanen på Island gjorde så att vi blev sena till USA, nej nu var det en olycka på motorvägen också. Det tog nästan två timmar innan vi ens var ute ur Stamford! Men när vi väl kom ut till motorvägen så flöt det på. Vi fick dock korta ner tiden på NYC-turen lite, men ärligt talat så gjorde det inte så mycket. Det var kallt och regnade ganska mycket, så speciellt trevligt och roligt var det inte ändå. Det kändes bara surt och jobbigt. Men vi fick väl se det viktigaste ändå: åkte upp i Top of the Rock, man såg lite även om det var ganska regnigt och dimmigt, så vidare till Times Square och M&M's World, fick se Frihetsgudinnan sen, och ja, såg lite av Ground Zero också. Shoppingsugen var jag inte direkt, hade alla pengar kvar när vi kom tillbaka till hotellet vid 23:30.
malin
http://wakoo.blogg.se/
2010-05-07 kl 09:12:30

Ja, jag fick med en avgift på 50 kr, men det går nog finnemang, annars får jag väl slänga till de en 50 lapp i handen sen ;D kul att du uppdatera om skoldagarna, du har ingen bild på rummet? :D

lina
2010-05-07 kl 16:40:22

Tjena Louise! Gott att du är på plats :)

Vad är det för kamera du har? är det system?

jag bara måste ta med min.. men det kommer bli 100 kilo handbagade..

Hur var standadern på hotellet? helt OK eller?


Kommentera här:


Namn:
Spara info?

E-postadress: (bara jag som ser)


Din blogg/hemsida:


Kommentar:Totalt 389 dagar i USA

Lokal tid i Richmond:


Vädret i Richmond: