Movieland

2010-09-30 kl 04:36:48
I tisdags var Sofie och jag på bio. Vi såg Wall Street. Den var faktiskt inte sådär himla bra, inte som jag hoppats på. För jag var ändå sugen på att se den. Lite seg tyckte jag tyvärr. Plus att allt Wall Street-snack var så invecklat och svårt att hänga med i.

Men det gick ändå bättre än förra veckan när Sara, Sofie och jag köpt biljetter till Get Low med Bill Murray i huvudrollen. 2 minuter in i filmen undrar vi "vafaaan är det här?!", och bestämmer oss för att sneaka ut och in i en annan biosalong eftersom vi vet att The Town med Ben Affleck börjar 10 minuter senare. I USA så visar man nämligen biljetten precis när man köpt den, utanför där man köper popcorn och allt till och med. Så det är fullt möjligt att bara byta salong. Plus att vi inte var totalt olagliga, vi hade ändå köpt biljett, bara... till fel film. Vi såg knappt ens 5 min av Get Low. Och vi kom fram till att vi skulle ta fram vår bästa svengelska om vi blev påkomna, och säga att vi faktiskt ville se filmen med Ben Affleck, och det här var väl inte den? Vi måste ha fått fel biljetter? Hähä.

The Town då? Ja, den var bra. Helt klart värt priset!


Oh, rain!

2010-09-29 kl 22:25:14
Idag har jag hunnit med mycket ändå. Skönt är det ute också, förutom att det hällregnar då, men det har varit runt 16-18 grader idag - SÅ GÖTT! Har gått i jeans och tjocktröja och åååh vad nice det är, har nästan frusit ändå.

Efter att ha kikat på lite hotell och flyg imorse (åh, vi kör en cliffhanger här och jag avslöjar inget än) och Skypat med mamma, så körde jag iväg till Short Pump och bytte ett par gamla jeans på Hollister. Har aldrig använt dem och när jag skulle ta på mig dem igår så var de typ små och inte ens snygga. Så jag fick tillbaka 50 dollar för det, trevligt! Tog mig även till Hot Topic för att leta Halloweenkostym, men inget napp där inte. Men jag gillar inte Hot Topic som ligger i Short Pump, och bestämde mig för att om jag hinner så drar jag iväg till Virginia Commons Center också. Sagt och gjort, det hann jag med. Även om man inte såg så mycket på vägen för ja, det regnar ganska mycket idag. Hot Topic i Commons Center var trevligare, men hade ändå ingen rolig klänning. Blah. Aja, tur att jag, Sara och Sofie ska dra till Party City imorgon kväll och vraka bland massor av kostymer! Förhoppningsvis hittar man något kul.

Nu ska jag snart köra iväg Britney till art class, igen i regnet. Ska hämta upp en kompis till henne på vägen dit också så det tar sin lilla tid. Men alla ungar sitter och glor på tv nu så det är lugnt här... Så länge de får sitta och slappa lite och man inte tjatar på dem så. Åh ja.

Dödsstraff i Virginia

2010-09-24 kl 03:44:41
Läste i tidningen imorse (nej det är inte ofta jag gör det, men jag läser rubrikerna ibland och fastnar jag för något så blir det så), och idag är det en kvinna som sitter på ett fängelse här i Virginia som ska få sitt dödsstraff.

Teresa Lewis, 41, anlitade någon att mörda sin man och sin son, och därför får hon tydligen dödsstraff. Mannen som sköt dem har fått livstids fängelse, men det tyckte de inte räckte för henne. Folk har skrivit på listor och många vill att hon också ska få livstids fängelse, men det går tydligen inte guvernören eller domstolen med på.

Det jag blev mest förvånad över i artikeln var att det står att Virginia har haft näst mest dödsstraff i hela USA, efter Texas. I Virginia har 123 kvinnor avrättats genom åren, men sen domstolen i USA år 1976 återigen tillät dödsstraff (det var alltså förbjudet under några år) så har det bara varit 11. Texas visste man ju var störst, men hallå, Virginia? I had no idea.

Höst? Yeah right.

2010-09-22 kl 00:38:21
Hösten kommer aldrig till Richmond. Det är lite svalare på kvällarna, en kväll för någon vecka sen när vi varit på bio stod vi ute i jeans och kofta och frös. Men det är borta nu faktiskt. Det är runt 28-30C grader varje dag. Det är 21 september och jag går runt i minishorts och t-shirt och enda gången man fryser är isåfall innan kl 10 på morgonen. Ja, det är jävligt gött med sommar, men man längtar som fan efter hösten och jeans när det har varit runt 30 grader eller mer konstant sen i början på juni!

Träden börjar bli gula och tappa löven - men enligt Drew är det inte ett tecken på hösten. Det är ett tecken på torkan! Jag minns inte ens sist det regnade, och här får vi ju ändå rejäla thunderstorms då och då. Men som sagt, det var längesen nu. Såhär ser det ut på garageuppfarten - väldigt höstigt men temperaturen säger annat.


Och ja, det här är förresten min bil. Tror jag varit så dålig att jag inte visat det innan?

What am I doing here?

2010-09-18 kl 00:16:32
Ibland undrar jag vad jag gör här egentligen. Både idag och igår så kom Britney och Tom hem vid 2:30 som vanligt, och redan klockan tre så är båda ute ur huset och iväg hos kompisar. Så då har jag en halvtimme ledig tills Pete kommer hem, och han vill ju bara sitta och spela Xbox så det är ju inte att mycket göra då heller. Sen kommer Tom och Britney hem vid 5:30 (både igår och idag), och idag kom till och med Drew hem innan dess. Så min jobbtid har bestått av att bara ligga i sängen och läsa bok, lagom jobbigt. Men det är jävligt skönt eftersom jag som sagt känner mig lite halvsjuk. Idag har jag inte ont i halsen däremot så det är skönt, men jag känner mig fortfarande förbannat trött, sliten och snorig. När jag väl är uppe och gör grejer är det okej, men att typ gå upp från sängen när man läser för att svara i telefonen eller liknande, det känns jobbigt.

Idag tog Drew in min bil på service, bytte olja osv. Det betydde inte att jag var billös, nä istället så fick jag köra hans fina Volvo SUV. Det var ganska trevligt det! Tog mig en tur till Hair Cuttery och klippte håret, $17 inklusive dricks - att toppa håret för 120kr är mycket trevligt. Bra känns det också, så jag är nöjd! Behövde det verkligen så slitet som det blivit sen jag klippte det sist (i april).


Stor skillnad? Nej - asbra!

Ganska bra ändå

2010-09-16 kl 00:10:02
Det är en ganska bra familj det här ändå. Hade lämnat av Britney på art class nu ikväll, jag kom hem 5:45. Drew var redan hemma, och vi pratade om planer för kvällen osv. Han ska ut och gå en runda och sen börja med maten säger han. Jag säger att men jag kan ju börja med maten om vi bara ska göra pasta, det kan jag fixa. Nää men det behöver du inte, jag kan hjälpa dig med det, tycker han. Ja, efter att ha jobbat i 3h så är det ju orättvist för mig att laga middag, det är han som jobbat hela dagen, men visst, inte mig emot! haha.

Idag har jag varit till Food Lion och handlat mat och till CVS och köpt cold&flu pills. Mår inget vidare, i söndags kväll när Sofie åkt hem så fick jag ont i halsen. Och har haft det varje dag sen dess. Det är inte extremt, bara lite så att det är irriterande, men det värsta är att jag känner mig helt slut och trött och bara vill sova. Funderar på att skippa min zumba class imorgon, men jag missade ju två gånger den veckan jag var i Disney World, så jag vet inte om det är en så jättebra idé... Men jag vill inte träna och ta ut mig totalt när jag inte mår så bra heller...

MTV VMA

2010-09-13 kl 06:15:00
00:10
Jag borde snarare sova nu, inte blogga, men ändå. Sofie stack nyss hem, vi har legat här i min säng och kikat på MTV Video Music Awards som var ikväll. Gött att vara i rätt tidszon för det äntligen! Vi hade inte direkt full fokus på tv'n hela tiden men det var bra ändå, och man blir ju så ofokuserad på de där jäkla musikgalorna så det var kul att ha sällskap! De kunde ju bara ha hittat en lite roligare host än Chelsea Handler tack.

Bästa: När jag sitter och väntar på Eminem och längtar efter Love The Way You Lie (som är typ min absoluta favoritlåt), och Sofie säger att "ja men Rihanna kommer ju inte vara med så det blir ju inte så bra ändå", och sen dyker hon upp iaf. Hahaa!


Hård vecka efter semestern

2010-09-08 kl 22:55:28
Det är så synd om mig. Jag kom tillbaka från Disney i söndags kväll. Direkt i säng. På måndagen var det Labor Day och jag var ledig och var ute och hade en fin dag på Belle Isle nere vid the river med Sara och Sofie. I tisdags började ungarna skolan, vilket betyder att mitt trevliga schema är från kl 14:30 och till ungefär när pappa kommer hem eller hur länge han behöver mig. Bussen var lite sen första dagen så jag jobbade från 14:55-17:30 igår, höhö.

Idag kom ungarna hem 14:30, Britney och jag gjorde läxor och sen blev hon upphämtad av en kompis. Hon har art class ikväll och den mamman erbjöd sig att köra Britney dit eftersom det var vid deras kyrka. Smidigt! Hämta upp behöver jag inte göra heller för det gör en annan kompis. Så jag sitter här med mina två killar och en kompis till Tom. De sköter sig själva. Det är hårt jobb jag har.

I'm @ Disney World!

2010-09-01 kl 23:55:05
Nu sitter jag här, i hotellrummet i Afrika med totalt Afrika-tema och ser lite antiloper utanför fönstret. Ganska häftigt måste jag säga!

Onsdagen har jag och Sofia spenderat på Blizzard Beach, en av vattenparkerna. Det var himla roligt och väldigt skönt, eftersom vi har frusit en hel del men när vi satt och åt lunch insåg vi hur jäkla varmt det var idag också, så det var himla trevligt att för en gångs skull inte gå runt och svettas ihjäl.

Söndagen spenderades i Disney Downtown, trevligt litet ställe där vi åt på Planet Hollywood. På måndagen så tog vi Disney's Hollywood Studios och båda blev helt kära i Rock'N'Rollercoaster, även om jag var livrädd varje gång vi skulle åka (men vi åkte den 7 ggr totalt under dagen så det var ju inte så hemskt). På tisdagen bytte vi hotell (vi bodde i Saratoga Springs nära Disney Downtown innan), och flyttade hit till Afrika och Animal Kingdom. Ganska logiskt att vi gick till Animal Kingdom-parken på tisdagen då alltså. Trevligt, men inte lika kul som Hollywood Studios faktiskt.

Sitter nu fortfarande i blöt bikini, väntar på att Sofia ska bli klar i duschen så att jag kan få duscha också! Vi vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll än. Det blir kanske Disney Downtown med Disney Quest, som är någon form av... spel eller arkadspel eller något... inte helt säker. Men kul blir det nog!