Jobb hela helgen

2011-03-01 kl 01:15:35
Hela den här helgen har jag varit in charge. Drew har varit borta fredag morgon-måndag kväll, semester i Florida. Alltid trevligt för mig med lite extra pengar, speciellt eftersom jag åker på semester nu på söndag!

Hur mycket har jag då jobbat? Ja jag är knappast helt slutkörd. Till att börja med så har Tom varit borta torsdag-söndag kväll, så med bara 2 barn blir allt genast mycket lättare. På fredagkvällen åkte Britney över till en av mostrarna och tittade på film. Fick lite egentid från 7:30-9. På lördagen var Britney borta från 12:15-8:15, hon var med samma moster och hälsade på en kusin på college. Trevligt. Pete är ju 14 och klarar sig ganska bra själv, så jag drog ut på shopping spree i Short Pump Mall med sydafrikanska Jenna. Köpte mig 3 par jeans för ca 950kr. Två par är Levi's. Det är nice.

Pete och jag hade pizza night på lördagkvällen, Britney åt inte ens hemma. När Pete och jag sett 2min av The Other Guys så fick jag hämta upp henne, men vi kunde fortsätta se filmen när hon kommit hem och sen somnat. Söndagen fortsatte i samma stil, Britney borta största delen av dagen, med moster eller med kompis, och däremellan gick hon och jag på bio och såg Gnomeo & Juliet. Rolig film!

Tom hämtade jag upp efter kl 6 på söndagkvällen. Vi gjorde läxor medan de andra två var på middag hos en annan moster. Imorse gick jag upp och fick iväg ungarna till skolan, och det var 15 grader ute kl 7:30 på morgonen. Jo det är 28 februari här också. Kan inte säga att det är annat än trevligt. Sen blev det ösregn hela eftermiddagen men jaja, det får man ta. Känner att jag inte jobbat hårt för mina extra pengar i helgen iallafall...


Kommentera här:


Namn:
Spara info?

E-postadress: (bara jag som ser)


Din blogg/hemsida:


Kommentar:Totalt 389 dagar i USA

Lokal tid i Richmond:


Vädret i Richmond: