Taggad

2010-04-23 kl 19:17:13
Har varit lite nervös idag måste jag nog erkänna. Men det är okej, det får man ju vara, ellerhur? Jag har packat klart nu, i stort sett. Ska bara ha ner necessären, plattången och hårborsten, sen är allt fixat. Har packat handbagaget också faktiskt. Så det är inte mycket mer att fixa imorgon. Sen har jag ju bestämt kläder till imorgon också, ganska tvungen att göra det när allt annat ligger nerpackat, haha.

Har även mailat lite med pappan och LCC'n där borta nu de senaste dagarna. De är såå trevliga och jag bara längtar tills jag får träffa dem! Har en riktigt bra känsla över det här och jag hoppas att det blir bra!

Det börjar kännas riktigt nu. På riktigt. Är så taggad!

malin - blivande au pair
http://wakoo.blogg.se/
2010-04-23 kl 20:31:38

snaaaart åker du (: jag är riktigt taggad för din skull!! haha - har det aaas nice nu! lycka till och hela den biten, så hörs vi i usa ;)



aa jag tänkte ju köpa den fetaste jag hittade, men så att måtten stämmer och jag slipper överpris liksom :P får kika upp det, måste vart nån blogg som liknade din då :P

malin
http://wakoo.blogg.se/
2010-04-23 kl 21:21:54

Ja, 4 låter skoj (; jag sover åt dig imorgon bitti ist! haha



Jaha, aja, men 75 it is then! (:

Emma
http://lifeofemma.webblogg.se/
2010-04-23 kl 23:34:36

Det är så det ska kännas!! ha det bäst där borta! :D

Sofia
http://sofiaaupair.blogg.se/
2010-04-24 kl 00:28:38

Me faan att jag skulle vara "upptagen" (läs, se på tv, se på film, sova och vara på arbetsförmedlingen) hela dagen och kvällen och inte kunnat säga hejdå. Jag hade inte en tanke på att du åker redan imorgon för än jag läst ditt mail nyligen. Men lycka till nu! Och ha så kul! :D och hör av dig när du har tid. :D Äntligen kommer du iväg! :D


Kommentera här:


Namn:
Spara info?

E-postadress: (bara jag som ser)


Din blogg/hemsida:


Kommentar:



Totalt 389 dagar i USA

Lokal tid i Richmond:


Vädret i Richmond: